Munkatársaink

Váczi Zoltán

 

 

 

 

 

 

 

ZOLI – A REALISTA

Zoli a cég ügyvezetője, mégsem ezért a tulajdonságáért becsülik leginkább a kollégái és ügyfelei. Sokkal inkább azért, mert ő az, aki hatodszor is ugyanolyan türelemmel magyarázza el a megoldási lehetőségeket, mintha először tenné. Valamint azért is, mert a „túl kreatív” terveket, megoldási javaslatokat képes józan érvekkel alátámasztva egy pillanat alatt visszarántani a való világba.

Sokéves számviteli-, adó- és cégvezetési tapasztalatainak köszönhetően olyan adatbázist és információs rendszert épített ki, melynek segítségével mindig naprakész információval áll az ügyfelek rendelkezésére.

Aludni még senki nem látta. Bizonyára azért, mert ha aludna, akkor a sok ügyfél ügyes-bajos dolgai mellett nem maradna ideje a rendszeres squash-menetekre, a hétfői baráti találkozókra, a világkörüli utak aprólékos megszervezésére, a bográcsfőzésekre, gyermekei és a körülötte lévő más fiatalok útegyengetéseire, színházra, koncertekre és hajnalban nem tudná összerakni a másnap reggelre kért időszakos mérleget.

Mottója: 

Kérdezni ingyen van – ha nem kérdezel és elrontod, a javítás többe kerül

 

Tóth Zsuzsanna

 

 

 

 

 

 

 

ZSUZSA – A BÖLCSÉSZ

Miután saját bőrén megtapasztalta a nemzetközi nagyvállalatok és a kkv-k előnyeit és hátrányait, Zsuzsa volt a back-office profil kialakításának építőmestere.

Számára mindig az ember áll a középpontban, ami talán érthető is, ha figyelembe vesszük, hogy pedagógusként, majd bölcsészként indult el a pályán. Ez ad magyarázatot arra is, hogy általában ő a tartalom szülőanyja és a kreatív koncepciók kitalálója is.

Génjeiben hordozza a segítőkészséget és szívesen osztja meg tudását másokkal.

Szabadidejében leginkább a zöldbe menekül, hogy biciklivel vagy gyalogosan hódítsa meg az új célpontokat, de szívesen tölt el hosszú órákat egyetlen könyv társaságában is. Imád sütni, szerencsére mindig akad közönség az új receptek tesztelésére.

Ő mondta:

Azért szeretek itt dolgozni, mert közösen, egymás tudására és tapasztalataira támaszkodva fejlesztjük a céget és munkánkkal segítünk másokat abban, hogy hozzánk hasonlóan, kellemes légkörben, csapatként építkezzenek.

 

Madarászné Gesztesi Erika

 

ERIKA – A LOGISZTIKUS

Erika 2017-ben csatlakozott a csapathoz, de mindannyiunknak úgy tűnt, hogy annyira természetesen idetartozó, mintha a kezdetektől együtt dolgoznánk.

A rövid betanulási időszak után azonnal a mély vízben találta magát. Szerencsére jó úszó és azóta is sikeresen átverekszi magát a hullámokon. Energikus személyiségével képes pillanatok alatt elhitetni bárkivel, hogy a precizitást igénylő munkahelyi feladatok elvégzése és a nagy család ügyes-bajos dolgainak intézése nem lehetetlen, csak logisztika kérdése.

Lendületes, barátságos természetének köszönhetően könnyen teremt kapcsolatot az ügyfelekkel, így személyes varázsa még a telefonos kampányok során is hatékonyan működik. Problémamegoldó képességét 3 gyermeke edzi folyamatosan, erre a munkában is nagy szükség van, bármikor lehet rá számítani.

Kimeríthetetlen energiájához egy nagy adag segítőkészség is társul és a csapatban alapkészségnek számító pozitív szemlélet és jó humor terén is hozza az elvárt szintet.

Ő mondta:

Az Avantázs álmaim munkahelye, ahol azt csinálhatom amire mindig is vágytam, mert önállóságot és csapatmunkát egyaránt igényel. A sikereket közösen éljük meg, ami külön élmény számomra az otthon töltött hosszú évek után.  A munka itt kikapcsolódás és kihívás egyben, itt minden nap tavasz.

 

Szilágyi Dóra

 

 

 

 

 

 

 

DÓRI – A HATÁRIDŐK ZSONGLŐRJE ÉS AKROBATÁJA

Dóri 2017 május elején gyakornokként érkezett a céghez és akrobatákat meghazudtoló gyorsasággal ugrotta át ezt a pozíciót. Ő a biztos pont, aki minden határidőt számon tart és zsonglőrként bánik a hiánypótlások beadásával. Gyors és pontos munkájával hamar kivívta a “nélkülözhetetlen” címet. Mindeközben a kreatív projektekben is megtalálta a helyét és 2018-ban ő lett az új gyakornok mentora.
Szabadidejében a baráti találkozóknak és közös edzéseknek a cica felelősségteljes ellátása, nevelése, kényeztetése szab határt. Valami készül…

Ő mondta:

Jó itt dolgozni, hiszen a csapat hasznos tagja tudok lenni nap mint nap, ezen kívül  folyamatosan lehetőségem van tanulni és fejlődni – akár az irodából kimozdulva egy-egy konferencia alkalmával.

 

Lantos Petronella

 

 

 

 

 

 

 

PETRA – A TAVASZ SZINONÍMÁJA

Petra 2018-ban, nagyon fiatal, zárkózott gyakornokként érkezett hozzánk, élete első munkahelyére, a napi 2 órás autózás ellenére mindig pontosan. Szorgalma és elhivatottsága az első perctől nyilvánvaló volt, a már összeszokott kis csapat segítőkészsége és a pozitív munkahelyi légkör pedig tavaszi szellőként fújta el a kezdeti bizonytalanságot, szorongást. A gyakornoki időszak végére egy nyitott, önállóan dolgozó projektmenedzserrel gazdagodtunk, aki azt is képes elhitetni, hogy még a monoton munkának is megvan a szépsége, mert csak a folyamat végén látjuk meg a gyümölcsét.

És a tavaszi virágzás folyamata folytatódik…

Ő mondta:

Azért szeretek itt dolgozni, mert jó környezetben, támogató munkatársakkal dolgozhatok olyan projekteken, amik ösztönzőleg hatnak rám, valamint a munkám során sok ismeretet és tapasztalatot szerezhetek.